Husky honden op loopbandIedere hond heeft voldoende beweging nodig. De loopband training hond is een ideale uitkomst. Op de loopband moet de hond zeer geconcentreerd blijven, hij moet immers zijn aandacht bij die bewegende band houden, dus is een klein half uurtje op de loopband te vergelijken met een wandeling van bijna een uur.

De loopband is geschikt voor alle hondenrassen en ideaal te gebruiken voor revalidatie, therapie en training van honden.

Onze loopband voldoet aan de hoogste eisen en is voorzien van een eenvoudige bediening. Een noodstop en vele veiligheidsvoorzieningen zijn optioneel te verkrijgen. Op die manier werkt u aan de spierversteving en het uithoudingsvermogen van uw hond op een veilige en gecontroleerde manier.
Loopbanden als deze worden gebruikt door dierenartsen, revalidatiecentra, kennelhouders, trainers van politie en leger, fokkers en particuliere hondeneigenaren.

Onze mills zijn NON-ELECTRIC! een motor is optioneel leverbaar.

Al onze mills zijn vrij-loop toestellen, dit wil zeggen dat het gebruik zonder dwang is.
Op sommige modellen is er echter wel een elektro-motor als optie leverbaar als ondersteuning van 0 tot 17km/uur en is ook uitschakelbaar. Zo heeft u 2 toestellen in 1.

details van de loopband
details van de loopband
details van de loopband

1.jpg10.jpg11.jpg12.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg2.jpg21.jpg24.jpg28.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg

Snellere revalidatie dankzij het ergonomisch ontwerp van de loopband.

Voor honden die moeten revalideren na een operatie, gewrichtsproblemen of overgewicht hebben is de loopband voor honden een uitkomst. Doordat de weerstand, de snelheid alsmede de duur van de training volledig instelbaar zijn kan de hond zich niet overbelasten.

Op die manier zal het herstel vlotter en sneller verlopen dan met een gewone revalidatie. Doordat met rustig kan opbouwen verbeterd geleidelijk de hartfunctie en het uithoudingsvermogen

Getuigenverslagen van gebruikers :

FIND A DEALER NEAR YOU!